Kleine foliezakjes zijn het ultieme promotionele product om uit te delen op beurzen en evenementen.

Ook zijn deze zakjes uitermate geschikt om bij een mailing mee te sturen.

Wij leveren promotionele snoepzakjes met een eigen bedrukking rechtstreeks op de folie al vanaf 5000 stuks. Wilt u onder dit aantal promotionele zakjes bestellen, dan leveren we transparante zakjes met een mooi etiket of met een topkaart met een eigen bedrukking in full colour. Vanaf 250 stuks kunt u bij ons al terecht voor deze promotionele zakjes, en dit zonder instelkosten en drukkosten.

Een zeer gewild product is ons promozakje met candycard. De topkaart aan het zakje is voorzien van een perforatie. Men kan een deel van het topkaartje, ter grootte van een visitekaartje, van het zakje afscheuren en bewaren. Ideaal als luxe visitekaartje of als u bijvoorbeeld gegevens wilt verzamelen op de beurs: de bezoeker kan het kaartje invullen en inleveren terwijl aan het zakje toch nog een kleine topkaart blijft zitten met uw bedrijfsnaam en logo erop!

Naast deze candycards, kunt u kiezen uit zakjes met verschillende formaten topkaarten en etiketten. Als u liever een meer traditioneel zakje wilt weggeven, kunnen we het voorzien van een lint in de kleur van uw huisstijl. 

   

  

 

 

 

 

 

 

Bee Company B.V. | Info@beecompany.nl